Πιστοποιήσεις

Η Keymaster είναι τακτικό μέλος του συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών και νόμιμο Κλειθροποιείο με καταγεγραμμένο εξοπλισμό και από την Ελληνική Αστυνομία.

Είναι όμως αυτά αρκετά για έναν καλό κλειθροποιείο;

Στις ημέρες μας, με την ταχύτητα που εξελίσσεται η τεχνολογία δεν νοείται επαγγελματίας που να μην χρειάζεται συνεχή επιμόρφωση. Ειδικά στο δικό μας γνωστικό αντικείμενο η δια βίου μάθηση είναι απόλυτα επιβεβλημένη.

Μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα, ότι στον τομέα της ασφάλειας διεξάγεται καθημερινά ένας αγώνας δρόμου μεταξύ των κατασκευαστών που επιννοούν και παράγουν τα διάφορα συστήματα από τη μία, ενώ από την άλλη μεριά έχουμε τους ανά τον κόσμο διαρρήκτες, που προσπαθούν να φτάσουν αυτές τις τεχνολογίες, να βρουν τα τρωτά τους σημεία και να τις ξεπεράσουν. 

Επομένως, κάθε κλειδί και κλειδαριά, κάθε μηχανισμός προστασίας είναι και παραμένει σε υψηλό επίπεδο ασφάλειας μόνο καθόσον δεν έχει ανακαλυφθεί το τρωτό του σημείο από τους «κακούς». Είναι επόμενο λοιπόν, νικητές σε αυτού του είδους τον συνεχή αγώνα να είναι οι καταξιωμένοι κατασκευαστές και οι συνεργαζόμενοι κλειθροποιοί. Οι μεν πρώτοι διότι έφυγαν πάλι ένα ή περισσότερα βήματα μπροστά από τον «εχθρό» τους και οι δεύτεροι, επειδή παρέμειναν ενήμεροι, εκαιδεύτηκαν και τελικά εξειδικεύτηκαν για να προσφέρουν το τελικό αγαθό και όλα τα καλά που συνεπάγεται.

Στην Keymaster πέρα από την πολυετή πείρα και την έμφυτη κλίση μας στο αντικείμενο, έχουμε θεσπίσει και τηρούμε με αυστηρότατα τέσσερις βασικές αρχές:

Συνεργαζόμαστε στενά μόνο με τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές κλειδαριών, κλειδιών και ειδών κλειθροποιείας, χωρίς περεταίρω συμβόλαια -ώστε να παραμένουμε αδέσμευτοι- πάντα επ’ωφελεία του πελάτη.

Επενδύουμε συνεχώς σε τελευταίου τύπου μηχανήματα κοπής, χάραξης και προγραμματισμού κλειδιών. Δεν υπάρχει κλειδί που να μην μπορούμε να φτιάξουμε.

Ενημερωνόμαστε, εκπαιδευόμαστεμε και εξειδικευόμαστε, για να μπορούμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα, αλλά και παρέχουμε άρτια ενημέρωση, εξυπηρέτηση και after sales service στον πελάτη.

Δεν αποσπώμαστε σε άλλες ειδικότητες (τακούνια, χαράξεις, κλπ) που έχουν τελευταία (καλώς ή κακώς) παρυσφρίσει στην κλειθροποιεία και την αποπροσανατολίζουν.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις Πιστοποιήσεις και εκπαιδεύσεις μας.

5osynedrio
7osynedrio
FS
KA
ilektrikes
instituto
methodoi
multilock
veveosi
z-ekthesi1
z-ekthesi2
z-ekthesi3
 

TAGS:  κλειδαράς Καλαμαριά, κλειδαράς, κλειδαριές ασφαλείας, λουκέτα μηχανών, immobilizer, Καλαμαριά, κλειδιά αυτοκινήτων, λουκέτα ασφαλείας, 
Copyright © 2016 - Keymaster.gr | Powered by NICMEDIA