Το Κλειθροποιείο - Keymaster

Το κλειθροποιείο της οδού Στρατού και Αετοράχης ήταν η μόνον η αρχή. 

Εκεί πρωτοεγκατατάθηκε ως έμπειρος και αυτόνομος πλέον κλειδαράς ο Διαμαντής Κιρτσόγλου, έχοντας ήδη αρκετά χρόνια εμπειρείας με τον «μάστορα» του. Με την τεχνογνωσία και τα μέσα της εποχής, με την αφοσίωση σε ό,τι έκανε, κατάφερε να γίνει γρήγορα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή και να αποκτήσει τη φήμη του άρχοντα των κλειδιών. «Δεν υπάρχει κλειδαριά που να μην μπορεί να ανοίξει» έλεγαν όλοι στην περιοχή του.

40 και πλέον χρόνια μετά, ο γιός του Μάκης Κιρτσόγλου με τον συνεργάτη του Σάκη Τσορλίνη συνεχίζει να αποδυκνύει κάθε μέρα την αξία του γνήσιου διαδόχου του Διαμαντή: είναι ήδη εδώ και πάνω από 25 χρόνια και ο ίδιος ένας KEYMASTER!

Με τεχνογνωσία και εμπειρείες χρόνων που δύσκολα περιγράφονται, με διαρκή ενημέρωση σε θέματα ασφαλείας, κλειθροποιείας, τεχνολογιών από σεμινάρια, με σύγχρονα ιδιόκτητα μηχανηματα κοπής και χάραξης κλειδιών κάθε είδους, με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και software προγραμματισμού κλειδιών, αλλά πάνω από όλα με αγάπη για την τέχνη του και σεβασμό στο επάγγελμα, η ομάδα της KEYMASTER εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε μικρό ή μεγάλο πελάτη.

Δείτε μερικές εικόνες από την ιστορία του κλειθροποιείου μας.

Antik Mashine
Diamantis

Το κλειθροποιείο σήμερα

keymaster-01
keymaster-02
keymaster-03
keymaster-04
keymaster-05
 

TAGS: κλειδαράς, λουκέτα ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας, λουκέτα μηχανών, immobilizer, κλειδαράς Καλαμαριά, Καλαμαριά, κλειδιά αυτοκινήτων

Copyright © 2016 - Keymaster.gr | Powered by NICMEDIA